jump to navigation

Slamet Ulang Taun Yo Le….. Maret 30, 2008

Posted by bayupancoro in bayu pancoro, My Family.
add a comment

Dino iki 24 Maret 1999 pas sangang taon kepungkur, kiro kiro sakpungkure parak wengi kowe lair ceprot nang ndonya iki Le… Awak ginuk ginuk, mripat merem dhipet, awak sak kujur sik ono wedhak putih sing mabluk.  Tole, ora kroso saiki kowe wis sangang taun, sekolahmu wis kelas telu SD, wis pinter moco nulis, wis mari qatam anggone ngaji Qur’an. Ulang taun saiki Bapak karo Ibu mung iso nganakne barang barang sing ora sepiro regane, mugo mugo kowe ngerti. Tapi Bapak karo Ibu tansah ndonga kangge kowe Le. Mugo mugo kowe tansah diparingi sehat lair bathin karo Alloh swt, tambah ngerti lan beneh marang sopo wae, tambah pinter lan tekun anggone blajar, tambah ta’at anggone ibadah. Mugo mugo mbesuk dadi uwong sing iso bermanfaat kanggo kabeh. Sak umpomo di ibaratne tanduran, dadiyo sing dedeg e duwur iso gawe panutan, godonge akeh tur ijo royo royo iso gawe iyup iyup makhluk sing nang ngisore, pang e akeh keno gawe susuhe manuk, wohe gembel tur enak kanggo panganan lan oyote akeh sing iso nahan lemah lan banyu. 

Slamet Ulang Taun Yo Le……..

(Noted: Telat Posting !)

What a Week Maret 30, 2008

Posted by bayupancoro in bayu pancoro, Sekitar Kita.
add a comment

 Puihh! Beberapa minggu ini benar benar luar biasa. Kerjaan bertumpuk terasa sampai diatas kepala. Sampai sampai posting diblogpun nggak sempet. Kalau saja Allah swt menciptakan siang sepanjang 24 jam untuk bulan ini saja, pasti akan beres. Tetapi apa ya kuat tubuhku yang sudah terpakai 50% ini he…he…he…

(lebih…)

Byuuuuhhhh…. Byuuuhhhhh Maret 30, 2008

Posted by bayupancoro in bayu pancoro, Sekitar Kita.
add a comment

Dikarenakan kesibukan yang tiada tara sampe sampe ngak sempet up-det halaman….

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 48 pengikut lainnya.