Slamet Ulang Taun Yo Le…..

Dino iki 24 Maret 1999 pas sangang taon kepungkur, kiro kiro sakpungkure parak wengi kowe lair ceprot nang ndonya iki Le… Awak ginuk ginuk, mripat merem dhipet, awak sak kujur sik ono wedhak putih sing mabluk.  Tole, ora kroso saiki kowe wis sangang taun, sekolahmu wis kelas telu SD, wis pinter moco nulis, wis mari qatam anggone ngaji Qur’an. Ulang taun saiki Bapak karo Ibu mung iso nganakne barang barang sing ora sepiro regane, mugo mugo kowe ngerti. Tapi Bapak karo Ibu tansah ndonga kangge kowe Le. Mugo mugo kowe tansah diparingi sehat lair bathin karo Alloh swt, tambah ngerti lan beneh marang sopo wae, tambah pinter lan tekun anggone blajar, tambah ta’at anggone ibadah. Mugo mugo mbesuk dadi uwong sing iso bermanfaat kanggo kabeh. Sak umpomo di ibaratne tanduran, dadiyo sing dedeg e duwur iso gawe panutan, godonge akeh tur ijo royo royo iso gawe iyup iyup makhluk sing nang ngisore, pang e akeh keno gawe susuhe manuk, wohe gembel tur enak kanggo panganan lan oyote akeh sing iso nahan lemah lan banyu. 

Slamet Ulang Taun Yo Le……..

(Noted: Telat Posting !)

Pos ini dipublikasikan di bayu pancoro, My Family. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s